Det bästa med att ha en depression

Jag vet inte vad det här kommer bli för inlägg helt ärligt, men hej. Jag är väldigt negativ och mår dåligt rätt ofta. Sedan jag blev diagnostiserad med depression har mitt liv inte varit direkt lättare att leva, men jag har verkligen kämpat på det här året, vilket jag är så stolt över.

Men om vi nu ska vara positiva och hitta någonting ljust i en mörk tunnel, känner jag att när jag mår som allra sämst, och jag bara vill försvinna från jordens yta: det är en trygghet jag känner. En slags komfortzon där jag kan glädja mig åt att jag kan få sova hur länge jag vill och göra vad jag vill i min ensamhet. Det låter tragiskt, men det är så skönt att bara ta en paus, försvinna ett tag, och sedan komma tillbaka igen. Det tipsar jag verkligen om. Det gör under. 😩💕

Zevzzzz xxxxx

Zeventine Official

Official Zeventine