EXTREEEEMT rädd

Ok, så här ligger det till. Jag är extremt rädd att bemöta mig med människor. I fredags tog jag ett blodprov. Blev tappad på så mycket blod att jag inte mådde bra, så jag och mamma skulle dra till café Ritorno i Odenplan och köpa brunch. När vi precis har beställt gick mitt blodsocker ned rejält. Kändes nästan som jag skulle svimma, och fick ett psykiskt sammanbrott. När jag ber kassören, som för övrigt såg väldigt bekant ut, om en lite Cola-burk, kritiserade han och nekade min beställning då han tyckte det var för onyttigt för mig och min vikt(?). Helt ologiskt fortsätter han kritisera hur jag ser ut, när jag sarkastiskt ryter till ”damn, chilla.”  

Han tryter tillbaks och härmar mig och säger ”DAAAAAMNNNNNN, cool du är”. Där och då fick jag nog och stormade ut ur cafet och fick självmordstankar. Sticker hem och förbereder mig för en inspelning jag skulle ha bara några timmar senare, när jag överväger att göra en polisanmälan över händelsen för psykisk misshandel. Ändrar mig och skriver ett konkret mejl till cafet och kollar deras hemsida, där de listade ut deras ”kändiskunder” och jag misstog en skådis för att vara den anställda som trakasserade mig, då de ser lika ut, och går lös på honom i mejlet. 

Som något av en offentlig person är jag van att ha folk som ständigt kränker mig för min läggning, personlighet, klädstil, åsikter etc. och blev väldigt fientlighetsbemötande mot cafepersonal i det läget. 

Cafet hörde av sig tillbaka, men jag läste det inte, utan raderade och blockerade bara.

Så jag hoppas både jag och cafet har lärt oss något av det som hände.  

Zeventine Official

Official Zeventine