en välförtjänt paus helt enkelt

Har inte uppdaterat mina offentliga sociala medier sen i söndags och det känns så himla skönt! Okej, igår (fredag) gjorde jag det för att berätta om nya avsnittet av podden, men generellt har jag annat för mig än Snapchat. 

FullSizeRender.jpg

Och jag är jättetacksam för de som väljer att följa lilla mig, jag älskar er supermycket, men i dagsläget måste jag fokusera på mig själv. Hade ett nytt psykiskt sammanbrott på snap i helgen, som jag verkligen inte är stolt över. Det var inte lika illa som de jag hade i fjol, men det var ändå rätt så jobbigt. 

Vad jag skrev ut då jämfört med vad andra offentliga människor skriver ut på snap, så tror jag inte att det var så värst farligt. Jag behövde dock lite tid för mig själv.  

Är så fucking tacksam för min kompis M som alltid finns där för mig när jag känner att jag behöver ventilera. Hon lämnar mig liksom inte i sticket, så fort jag inte ”duger” längre när jag mår dåligt, som tänket har varit för andra i min krets. Nej, M är där och backar mig och pratar igenom det hela med mig.  

 

PS! Lyssna på senaste Art is Alive på Spotify här 😘  https://open.spotify.com/episode/4oxeOtkNSrcZ0fFwQTacBa?si=7UXr0JPiSsq-A9fkHvEmqQ

 

Z💕 

Zeventine Official

Official Zeventine