MISSNÖJD OCH MISSLYCKAD

I fredags hade jag ett ”meltdown” eller snarare ett psykiskt sammanbrott på ett event och jag fick självmordstankar på nytt. Som tur var var min underbara kompis med mig och vid midnatt lämnade vi eventet och gick mot 7/11 i St. Eriksplan och tog varsin latte för att sedan gå mot tåget och åka hem.

På vägen till tåget från 7/11 pratade vi om hur vi mådde, och det fortsatte vi även efter tågresan, och det kändes skönt.

Det kändes så himla skönt att bara dela med mig av allt jag tänkte på och ventilera mig lite.

Men sen dess känner jag att min depression har blivit lite sämre. Jag vet inte om det är för att jag är i en ”svår situation” just nu och det beror på det, eller om jag behöver gå till BUP och höja min dos, men nåt är det som gör att jag mår sämre. Jag vill inte må så här.

Jag känner mig så enormt misslyckad som människa, både i mitt privatliv och i mitt arbetsliv. Är så otroligt missnöjd med allt jag gjort i försök att må bättre. Det känns som om tiden faktiskt inte läker alla sår, men på nåt sätt, jag vet inte, finns det nåt inom mig som tror att det finns hopp. Att det inte är ute med mig. 

Den som lever får väl se ... 🔮💞 

Zeventine Official

Official Zeventine