ÅNGEST OM VAD FOLK TYCKER OM MIG

Har haft så mycket ångest idag. Så himla mycket ångest som inte bara vill försvinna, utan stannar kvar inombords. 💞💞💞💞

Jag gjorde nåt dumt idag efter jag hade vaknat. Jag sökte upp mig själv på Google, och även fast inte det kommer upp så mycket (”bara” några hundra sökresultat), är det inte så mycket nedlåtande eller elakt om mig, förutom på ett forum, som jag inte kommer nämna vid namn, där folk HELA TIDEN måste ta upp allt som jag inte duger till. 

Som artist och kanske något av en offentlig person, ska absolut alla ha sin business i mitt liv och vad folk tycker jag gör fel. Hur ”populär” eller ”känd” folk hela tiden tycker jag borde, eller inte borde, vara. Hur ”språksam” eller ”icke-språksam” jag är om politiska problem, sådana saker. Jag förstår inte mig på s.k. ”kändisskvaller”. Det är nedlåtande mot folk som faktiskt jobbar i branschen. 

Och som låtskrivare, programledare för min podcast, radio och tv, kan jag inte låta mig sänkas av vad främmande snubbar tycker om mig.  🤭

Jag slösade hela 2016 på att oroa mig för sån skit, och jag tänker verkligen inte låta det förstöra mitt liv det här året. Jag skriver detta inlägg för att skriva av mig och göra mig kvitt min ångest. 

Jag ser verkligen upp till mina vänner i branschen, som fast de har varit med om motgångar som dessa, till och med värre, att det inte låter sig internetmobbningen eller hatet att nå sig dem. Att även fast ”offentlig person” eller inte, ska stå ut med att folk skriver om dem, att de kan gå vidare, och det är ett av mina nyårslöften för i år. Att sluta bry mig. Om. Folk.  

Trevlig söndagskväll alla! Önskar er en bra start på veckan nästa vecka. Sköt om er. Kram Zeventine ❣️❣️❣️ 

 

IMG_0198.JPG
FullSizeRender.jpg

Zeventine Official

Official Zeventine