han förstår min depression!!!!!!

Sitter på Espresso House med mamsen idag vid lunchtid och har jävligt tråkigt så jag tänkte skriva ett litet blogginlägg så att tiden går fortare och så att jag blir bättre på att uppdatera. 

Idag vaknade jag runt .... ok, lets face it. Jag sov inte alls, men försökte ta en powerwalk till affären halv sju på morgonen och köpa frukost. Älskar frukost nu till jultider av nån anledning.... vet inte varför, hatar det alltid annars, men det är nåt med opersonligt vitt bröd och en varm chailatte som får mig att bli alldeles varm inombords vid jul. 

Vid 9 gick jag till BUP för att höja min  dos antidepressiva Fluoxetine. Det gick bra. Jag gillar min kontaktperson på BUP, den första som faktiskt har varit förstående för min depression, så det känns bra <3

... förutom att jag tog miste på tiden. Skulle dit 8.30 istället, men snäll som han är, kunde han klämma in mig ändå i hans schema.

Kl. 15 ska jag till Karolinska Universitetssjukhus och kolla upp min rygg.... aldrig berättat det tidigare för er, men jag har en inte så allvarlig, men jobbig, skolios. Har haft det sen jag var femton men det är så mycket bättre nu, så jag är tacksam för det. 

Nu ska jag på väg dit. Önska mig lycka till! 🤪🤗❣️ Kram Zev

Zeventine Official

Official Zeventine