DEPRESSIOOOOON

Guuuuud vad länge sen det var jag uppdaterade bloggen. I allafall har jag blivit diagnostiserad med depression i slutet av sommaren och äter 20 mg Fluoxetin (antidepressiva) om dagen och mår lite bättre. Suicidtankarna har gått ned och orkar mer än vad jag brukade.

Vill tacka mina fina vänner och bekanta som finns där för mig och står ut med mig. Haha det betyder så sjukt mycket 🎀🤗🙏 

Den här veckan var jag hemma för det mesta och sov bort alla dagar, har jobbat på musiken och min nya podcast. I helgen är jag inbjuden till premiären av Pelle Hanaeus (Henrik i Tillbaka till Vintergatan ni vet haha 💛)  till hans föreställning Lars dagbok. Såååå tacksam för det. Han är så gullig som räddade min helg.

Ha en fin Torsdag allihopa. Älskar er!!

FullSizeRender.jpg

Zeventine Official

Official Zeventine