Elfstrom Entertainment in the Making!

Zeventine är i år under lansering av sitt egna produktionsbolag Elfström Entertainment som ger ut hans podcast Art is Alive. Under våren 2019 har Elfström Entertainment producerat över tio fantastiska avsnitt av Art is Alive för streamingtjänster med gäster som Beas liv, Angie, Alyza, Julia Viktoria etc. samt haft deals med Catapult Music Group och Raftmark Music. Och gissa vad? Vi har bara börjat!

I samarbete med Spotify har Elfström Entertainment lanserat sin officiella profil hos dem och släppt ett flertal spellistor med musiken som inspirerar Zeventine mest, samt musik från hans gäster och supporters som stöttar hans projekt. Följ oss på Spotify här.

Missa inte nästa avsnitt av Art is Alive på fredag nästa vecka. Kommer bli grymt!

Kram, Elfström Entertainment!

Zeventine Official

Official Zeventine